Мій наполеон у спідниці вирішив форсувати події і в цьому, як не дивно, повинна була їй допомогти Світлячок. Я знову довірився дружині, але скепсис переповнював мене. Приходжу днями додому з роботи, відкриваю двері і ... втрачаю свідомість від досить сильного удару. Коли прийшов до тями, зрозумів, що прив'язаний до стільця, рот заклеєний скотчем, навпроти Наташка в такому ж становищі, та ще не до речі шовковий халат підкреслює, а не ховає чудовий "жіночий набір солодощів", поруч з нами подруга дружини і два підпилих мужика. Казала Світу
- Наталю, ти хочеш зруйнувати фото голі дівчата 14 років моє життя, я змушена захищатися. І я хочу, щоб ти відчула, то приниження, що зазнала я. Цих перших зустрічних хлопців я найняла на вулиці і вони за гроші готові принести собі неземну насолоду. Від них погано тхне, але у них на тебе стоїть, правда?
Мужики дружно заіржали. Наташка замотала головою і замичала. Світлячок, розцінивши це як бажання вимолити пощаду, підійшла і зірвала з губ скотч. Проте голос подруги був спокійним і навіть трохи глузливим
голі пизди
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-08-13 00:55:49
Страница: 1