Це був верх моїх мрій, причому, як завжди вважав, недосяжних. Куштуючи запах "богині ", я відчував себе людиною, який обіграв диявола в кості. Ліза, кусав, цілував ..., клітор, губки, поки не рідне колечко анусу ... Хтось з дівчат кричав. Я погано міркував. Нарешті, я увійшов в" соковитий заморський плід "і досить швидко кінчив. Светкини лоно, як мені здалося, з вдячністю стиснуло мого дружка ... Ми так і поснули втрьох. Прокинувся я вночі від страху, що все було сном і вранці зникне. Вирішив не чекати до ранку і втіхоря від дружини роздрукувати Светкини попку. Треба сказати, ця частина тіла мене завжди хвилювала особливо, є в цьому щось від вищого ступеня довіри жінки, фото голі дівчата 14 років а чого варті тісний печерка і торкання пахом половинок попки. Коротше, підтягнувся я ближче до сплячої калачиком Свєтка і, змочивши слиною середній палець, став водити їм навколо ануса. Дуже хотілося нікого не розбудити. Потихеньку став просуватися в потрібному напрямі, намагаючись домовитися з колечком ануса про вторгнення, типу "сім-сім відкрийся". Моя жертва була в глибокій стадії сну і тому її дірочка в якийсь момент піддалася моїм залицянням. "В майбутньому ми з тобою подружити", - подумав я. Мій палець занурювався все глибше, було тісно, але приємно. Як же там поміститися мій член? Мабуть, Свєта стала прокидатися, і я поквапився з вирішенням цього питання