забаганки. Постарайся щоб твій благовірний ні про що не дізнався і тоді через рік я тебе відпущу і віддам всі докази. Це єдиний шлях для того, щоб не пустити твоє сімейне щастя і кар'єру під укіс.
Моя половинка не брехала і Світла це відчувала. Наташа зрозуміла, що говорити більше нічого, вона відкинулася на ліжко (коротенький шовковий халат задерся), зігнула ноги в колінах і широко розвела їх в сторони. Подруга вагалася.
- Ну, - Наташа раптом злякалася, не хотілося опинитися в дурному положенні. У голові Свєти стукало ... безвихідних положень немає, безвихідних положень немає, цілий рік, про жах. І зрозумівши, що шляху назад немає, загнана в кут жінка торкнулася фото голі дівчата 14 років  чекала печерки. Що й казати-це лесбійське дійство з легким ароматом морального насильства заворожило мене. Я зрозумів, що саме ці миті малювала в мріях моя ненаглядна, і саме їх передчуття живило енергією Наташку в її шаленому плані. Я ще якийсь час чекав дозволу на дії перш ніж усвідомив, що правил не існує. І з цієї нової для себе думкою я почав досліджувати мовою лоно "сонечка". Якщо сказати, що подруга дружини для мене була бажаною-це значить не сказати нічого